Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Карди Би роди момиченце

отпечатай новината

12.07.2018 13:12 | Видян 1743 пъти

Карди Би роди момиченце

Карди Би и съпругът ѝ Offset посрещнаха на бял свят момиченце.

Карди обяви новината в Инстаграм, публикувайки името на дъщеричката си… Което е Kulture Kiari Cephus, иначе казано – Култура.

Подобно на Клои Кардашиян, и Карди премина през драматична бременност. Докато чакаше бебето да се появи, избухна скандал с Оffset, който изневерил на рап звездата и дори си направил секс клипче с друга жена. Карди обаче му прости и двамата дори тайно са сключили брак в изключително тесен кръг.

Бременната Карди не е имала нито рокля, нито гости, а свидетел на събитието е била само нейна братовчедка.

“Връзката ни беше толкова нова, късахме и се събирахме и имахме все още да учим толкова неща”, казва певицата. “Но се обичахме толкова много и осъзнахме, че не искаме да бъдем един без друг. И една сутрин през септември просто се събудихме и си казахме – хайде да се оженим”, разкри тя в последния месец от бременността си.

“Обичам съпруга си безкрайно и оценявам това, че искаше аз да изживея специалния момент, в който падна на колене и ми подари пръстен, и го направи заради мен”, продължава тя.

Рапърът Offset и предложи публично по време на концерт миналия октомври.

Очакваното тази година бебе е първо дете за 25-годишната Карди, затова пък годеникът ѝ Offset (26) вече има три деца от предишни връзки. По всичко изглежда, че са успели да загърбят неговата изневяра, за която певицата споделя в песента си Be Careful.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !