Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Всички жени от кралското семейство носят брошка, освен Меган

отпечатай новината

12.07.2018 15:29 | Видян 1558 пъти

Всички жени от кралското семейство носят брошка, освен Меган

След като и двамата братя се ожениха, вече се появяват на всички официални събития с половинките си. Феновете на кралското семейство не спират да се възхищават на двойките. Четиримата се появиха заедно и на празника на кралските военновъздушни сили.

Най-напред пристигнаха кралицата, принцът на Уелс, заедно със съяпругата си Камила, херцозите на Кеймбридж и Съсекс, заедно с половинките си. Те посетиха Уестминстърското абатство. Дори, Кейт, която роди наскоро, също присъства.

След това кралското семейство отиде в Бъкингамския дворец, за да види парада на военновъздушните сили от балкона. Традиционно вниманието на пресата бе насочено именно към двете красавици, пленили сърцата на богатите наследници.

Кейт бе заложила на синя рокля от любимата си модна къща на Александър Маккуин. Важно е да се отбележи, че дрехата подчертаваше идеално фигурата на херцогинята на Кеймбридж. Визията й бе допълнена от красива шапка на Шон Барет.

Меган пък бе заложила на тъмносиня рокля на Диор, с любимото за нея деколте, за което доста често понася кртики. То повдига раменете, а това е забранено от кралския протокол. Към визията й бе добавила и интересна шапна на Стивън Джоунс.

Направи впечатление, че всички жени от кралското семейство, с изключение на Меган обаче носят брошки, които символизират членството им в Британските военновъздушни сили. Причината за това обаче се оказва, че просто херцогинята на Съсекс все още не е получила своята. Например Кейт е получила своята, когато е започнала да ръководи организацията RAF Air Cadets.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !