Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Нора Недкова иска 100 бона от Брадъра

отпечатай новината

12.07.2018 15:45 | Видян 2106 пъти

Нора Недкова иска 100 бона от Брадъра

100 хиляди лева иска Нора Недкова от продуцентите на „ВИП Брадър”, за да влезе в къщата на шоуто наесен. Актуалната Мис Плеймейт от месеци е спрягана като участничка в новия сезон на риалитито, който тръгва през септември. Тя обаче била категорична, че си знае цената и няма да падне дори стотинка под нея.

Нора била проучила хонорарите в предишните сезони и спрямо тях преценила колко да иска от Брадъра. Тя смятала, че сумата не е висока, а по-скоро средна категория. Говори се, че до момента 100 бона са взели хора като Сашка Васева, Енджи Касабие, Ути Бъчваров и Деси Цонева. Варненската Мис Плеймейт се слагала в същата категория, затова искала същото заплащане. Преди дни се заговори, че вече се била съгласила да влезе в шоуто срещу 60 хиляди. По информация на „Уикенд” това е била първоначалната сума, която са ѝ предложили. Моделката обаче била категорична, че струва поне 100 и че за по-малко не си струва да се излага пред цяла България и да си къса нервите.

През зимата Недкова регистрира скандално участие в „Черешката на тортата”, което вдигна до небето рейтинга на Нова тв. Още тогава се знаеше, че готварското шоу е успешно издържан тест за „ВИП Брадър” наесен. Ако Нора влезе в къщата, с нея ще бъде поканен и гримьорът Валентин Кулагин, за да продължат скандала от „Черешката”. На страницата на шоуто в интернет бе пусната анкета „Кой от двамата искате да видите във „ВИП Брадър” – Нора или Кулагин?”, в която убедително поведе плеймейтката. Гримьорът обаче призова феновете си да го подкрепят. Той не крие, че огромната амбиция в живота му е да блесне именно в това риалити. Моделката се зарича, че никога не би влязла там заедно с него, но според нейни познати, е склонна да забрави тези клетви срещу подходяща сума.

Освен двамата заклети врагове, във „ВИП Брадър” тази есен се очаква и един футболист – Благой Георгиев-Джизъса. След развода му с танцьорката Есмер в началото на годината той остана без пукната стотинка и с провалена спортна кариера. От завръщането си в България до момента обикаля всякакви риалитита с надеждата да го поканят за участие срещу сравнително скромен хонорар. И ето, че най-накрая желанието му е на път да се сбъдне. Очаква се заедно с него да вкарат поне една-две необвързани манекенки, към които известният с флиртаджийския си характер спортист да насочи своя чар. Освен като риалити звезда, Джизъса се кани да се изявява и като актьор. Той вече се снима в сериала на Димитър Митовски „Ускорение”, който ще се излъчва по Нова тв, както и „Брадъра”.

Другата публична личност, за която е почти сигурно, че влиза в Къщата, е актрисата Елена Карабойчева. Освен във „ВИП Брадър”, ще продължаваме да я гледаме и в ролята на сестра Чокова в „Откраднат живот”. Стройната дама, която е родила и отгледала 3 деца, вече е любимка на публиката и, ако влезе в шоуто, има огромни шансове за победа. Предаването води преговори и с тийн звездата Тита, нащумяла с песента си „Антилопа”, но тя все още умувала. Както „Уикенд” съобщи, в шоуто влиза и скандалния бивш депутат Владо Кузов.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !