Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вергов заряза Карамазов

отпечатай новината

12.07.2018 17:02 | Видян 2869 пъти

Вергов заряза Карамазов

Дружбата между Юлиан Вергов и Владо Карамазов вече далеч не е толкова силна, колкото до неотдавна.

Актьорите имаха куп общи работни проекти, а в свободното си време също не се разделяха. Двамата ходеха по мъжки на почивки и в България, и в чужбина, а успоредно с всичко това, споделяха и общите си страсти по моторите и „Формула 1“, писа „Галерия“.

Но приятелската идилия вече е в миналото  - Вергов е зарязал Карамазов заради жена си. От няколко месеца звездата от „Откраднат живот“ прекарва всяка свободна минута с Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена. Тримата започнали да ходят заедно на почивки, да се разхождат и да се показват като стабилно семейство пред всичките си познати.

Топлите отношения между Юли и Ирина направили впечатление неотдавна, когато след постановката „Neoдачници“ участващите в представлението актьори се събрали на вечеря. Вергов също играе в спектакъла, но за изненада на мнозина не отишъл сам на сбирката, а в компанията на Ирина и дъщеря им.

Тримата седнали един до друг като истинско сплотено семейство. За първи път от много време Ялъмова показва снимка на Вегов в профилите си в социалните мрежи. Най-щастлива от обрата в отношенията била дъщеря им Алена. Сега греела от радост, след като тежко преживя раздялата на родителите си преди години.

Миналата седмица тримата се отправили на море на къмпинг „Арапя“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !