Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Салпаров и д-р Стилянова показаха бебето

отпечатай новината

12.07.2018 17:48 | Видян 2216 пъти

Салпаров и д-р Стилянова показаха бебето

„Най-голямото щастие на света е това същество в моите ръце и се казва Максим Теодор Салпаров!“ С тези думи ветеранът в националния ни отбор по волейбол Теди Салпаров показа пред целия свят сина си от красивата актриса Ралица Паскалева.

Прочувственото слово беше придружено от снимка в Инстаграм, на която спортистът нежно е прегърнал невръстния си наследник.

Малкият юнак проплака на 4 юли в столичната специализирана Първа акушеро-гинекологична болница „Света София“. Смелият татко остана до възлюбената си Ралица, която играе доктор Стилянова в хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, по време на цялото раждане, за да види появата на сина си. Максим пък се отбеляза с перфектни мерки - тегло 3500 г и дължина 52 см. Той е второ дете за спортиста, който възпитава още един син – Георги, плод на любовта му с бившата му съпруга Бойка Делиева.

За връзката на чаровната брюнетка и спортиста се знае от миналия октомври. Двамата се срещат съвсем случайно, покрай обща компания. Първото нещо, което възпитаничката на Стефан Данаилов забелязва, са пленителните сини очи на Теодор. След това двамата не спират да се чуват, а телефонната им любов се равнява на дълги часове разговори.

Наскоро Паскалева сподели, че щом пламнала искрата между нея и Теодор, двамата веднага обсъдили опцията да създадат семейство и да имат деца. Затова когато научили за бременността на актрисата, двамата били много щастливи. „Така че не бяхме изненадани, а напротив – даже го очаквахме и искахме да е така”, сподели тя.

Доктор Стилянова неотлъчно подкрепя любимия си, с който все още не са минали под венчило, като дори в напреднала бременност присъстваше на всички волейболни мачове на националите в България.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !