Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аня Пенчева не иска да вижда Стефан Данаилов

отпечатай новината

14.07.2018 09:25 | Видян 2635 пъти

Аня Пенчева не иска да вижда Стефан Данаилов

Програмата на цял арт фестивал е била променена специално заради Аня Пенчева. Според първоначалните планове, актрисата трябваше да се качи на сцената в Царево в деня, в който там излиза и нейният бивш любим Стефан Данаилов. Когато обаче разбрала за това засичане, отсякла, че или организаторите ще оправят недоразумението, или фестивалът им ще мине без нея.

Срещата между двамата бивши любовници трябваше да е в рамките на фестивала „Арт поток” в Царево. За 28 юли там беше предвидено представяне на автобиографията на Ламбо, а веднага след това – премиерата на спектакъла „Тя, той и още двама-трима” с Аня Пенчева. Това е първата премиера на актрисата от години, затова се очакваше с изключителен интерес.

Когато обаче научила, че от всички дни на месеца за нея са избрали точно този, в който ще се засече с бившия си любим, тя била шокирана. Макар чувствата между двамата да са погребани от години, клюката за връзката им продължава да се обсъжда като една от най-пикантните в родния шоубизнес. Затова бившите любовници старателно се избягват, тъй като не искат излишни шушукания зад гърбовете си. Освен това мъжът на Аня бил доста ревнив и се дразнел от застъпването на премиерата ѝ с тази на Данаилов.

В книгата, която Ламбо ще представи, без недомлъвки се разказва за връзката му с Аня, която била най-голямата любов в живота му след съпругата му Мария и дори правила аборт от него. Пенчева не можела да си представи как ще излезе на сцената веднага след обсъждането на подобна тема. В това тя видяла провокация, която много я подразнила.

Актрисата не искала да вдига скандали на организаторите на феста, но категорично им казала, че ако не променят програмата, могат да зачеркнат участието ѝ. Въпросните промени били изключително трудни, защото освен звездата от „Време разделно”, в спектакъла участват и актьори като Ненчо Илчев, Александър Кадиев и Тончо Токмакчиев, чийто график е запълнен с месеци напред и няма как да се размества заради личните отношения на колежката им.

Все пак след много „гимнастики” успели да наредят нещата така, че премиерата да се отложи с ден. Вместо на 28 юли, тя ще е на 29-и.
За да не се отваря дупка в програмата, в последния момент в нея било включено излъчване на филм на Георги Тошев за любимата му група „АББА”. То ще бъде веднага след представянето на книгата на Ламбо. Вероятно като „наказание” за причиненото неудобство лицето на Аня Пенчева не е включено в рекламния афиш на фестивала, за разлика от това на бившия ѝ любовник, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !