Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Клюкарката Лили отслабна с 12 килограма след раждането

отпечатай новината

13.07.2018 11:47 | Видян 2429 пъти

Клюкарката Лили отслабна с 12 килограма след раждането

Лиляна Ангелова, известна на феновете си като Клюкарката Лили, отслабна с цели 12 килограма по-малко от месец, след като на бял свят се появи първата ѝ рожба Мартин.

Чаровната брюнетка признава, че от години се интересува от холестична медицина, което по думите ѝ е предпоставка за бързото връщане във форма.

"През цялата бременност не спирах да пия различни добавки, които действат на клетъчно ниво и не задържат почти никаква вода. Накрая започнах да задържам, когато беше моментът да раждам. Пиех пробиотици, синбиотици, не спирах магнезиевия цитрат", изповяда се Лили пред Нова тв, цитирана от Монитор.

Тя бе откровена, че в началото се страхувала да остане насаме с бебето, като не смеела дори да му смени сама памперса. В грижите за него пък от самото начало и помагала майка ѝ.

"Астролог изчисли с точност най-добрия момент моят син Мартин да се пръкне на бял свят. 10:57 часа беше нашия час, така Мартин се роди под знака на Близнаци, а асцендента му е Лъв и е роден с Луна в Дева", отчете избора си на дата за секциото Ангелова, като обясни, че и името на бебето не е избрано случайно.

„Исках да се казва Никола на моята баба. Но тъй като в имената му липсваха буквите Р и М - няколко букви, които чисто вибрационно трябваше да ги има... Така името Мартин си дойде по естествен път“, каза още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !