Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Royal Castle Design & Spa е върхът на лукса по Черноморието

отпечатай новината

13.07.2018 15:07 | Видян 3496 пъти

Royal Castle Design & Spa е върхът на лукса по Черноморието

Когато Гранд хотели първи посети и описа Royal Castle Design & Spa перди почти 8 години – в края на 2010 г., през декември, когато никой не отваря хотел на морето, едва ли сме предполагали, че освен най-луксозния, и то с много обиколки преднина пред конкурентите, този обект ще бъде и най-добре поддържания. Пък е всесезонен и със 139  стаи.

Няма друг петзвезден хотел у нас, който предлага на гостите, освен стотици услуги в него, също така безплатен (с всичките необходими атрибути като чадъри, шезлонги и т.н.) отлично поддржан собствен плаж със световно признание – Син флаг,  с бийч бар. Също и безплатен достъп до собствен аквапарк. Всички попадат в затворен комплекс с гарантира абсолютна сигурност и нулев достъп на странични лица.

Добавяме и невероятния спацентър с над 50 разкрасителни процедури, перфектни масажи, за което разказваме от собствен опит, и с истински уникати. Като соленото езеро с температура на водата, минерална, разбира се, 39 градуса, което е лековито за цял ред здравословни пробеми и също осигурява хидромасаж. Или езерото със златни рибки, които почистват кожата. С приказния басейн, чието осветление изглежда, сякаш влиза във водата. И невероятно разнообразие от сауни, парни бани, контрастни душове и много други, както и прекрасни условия за спорт – всички водни, плюс игрища за тенис и скуош, както и отличен фитнес. Има и невероятен панорамен открит басейн, на бара до който се предлагат дизайнерски коктейли.

На разположение на гостите има елегантни дизайнерски стаи, оборудвани с телевизор с плосък екран, минибар и самостоятелен балкон, с бани, облицовани с карарски мрамор с розови жилки. В хотела има също 4 дизайнерски ВИП бутикови тематични апартамента със собствен спа център и допълнителни удобства за истински луксозно изживяване.  Повече от стандартните стаи са джуниър суитовете – огромни и просторни, с 2 зони и двустайни бани плюс отделна тоалетна с причудлив мрамор Саломе – наистина са перфектни, както сами сме се убеждавали.

И нищо чудно, че още на старта на сезона огромният обект бе на практика 100% зает срещу 80% на легловата база на Слънчев бряг и Влас с пъти по-ниски цени, която би следвало да се запълва много по-лесно на пазар, ориентиран гавно към стойността като българския. Освен родни туристи, пъстротата на клиентелата допълваха руснаци, украинци, беларуси, много испанци, които вече писахме са абсолютният хит на сезона.

Добрият мениджмънт личи и по отлично подготвения и при това интернационален персонал – от рецепцията до ресторанта и от бара до обслужването на стаите. Собственикът Виктория груп е лидер в привличането на кадри от българските диаспори в Украйна и Молдова, преминаващи през Академията за персонал на веригата. И това явно дава добри резултати.

Понеже споменахме ресторант, освен основния а-ла карт, впечатляващ е италианският гурме със специален дизайн, има и трети. Забележителна е избата с невероятно богатство от европейски и български напитки от най-добрите брандове и реколти, каквато със сигурност няма в друг бг хотел.
Освен бийч и пуул бар, има просторен лоби бар на специален етаж под рецепцията, наричан английска градина, и друг – встрани от нея, както и класен пиано- и караоке бар а също и пура - бар.

Конферетната зала е според всички съвременни стандарти, а освен конгреси, тя отлично приема и концерти, като вече в нея са пели не само наши, но и световни звезди като Томас Андерс – гласът на Модърн токинг.

Още снимки можете да видите в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !