Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Тръмп наруши 3 "правила" на среща с Кралицата

отпечатай новината

15.07.2018 11:09 | Видян 2014 пъти

Тръмп наруши 3

По време на първото посещение на Доналд Тръмп в Обединеното кралство, като президент на Съединените щати той се срещна с кралица Елизабет II, като успя да пробие традицията (не по добрия начин, известен също, като начина на Меган Маркел), като наруши три пъти кралския протокол. 

Елизабет II се е срещала лично с 13 американски президенти от 1951 г. (официално не се е срещала с Линдън Джонсън), но само сега кралските "правила" бяха нарушени за минути.

Първо, Кралицата много търпеливо чакаше пристигането на президента с Мелания Тръмп. Преди Тръмп да пристигне за чай в замъка Уиндзор, Елизабет стоеше и наблюдаваше часовника си за повече от десет минути. 

Въпреки че не е закон, че човек трябва да бъде навреме, за да се срещне с членовете на кралското семейство, определено се смята, че не е прилично да се закъснява.

Президентът и първата дама не се поклониха, а се ръкуваха с Кралицата, което се смята за голям гаф. Тръмп също й обърна гръб и вървя пред нея покрай войниците. Нейно Величество дори му посочи къде трябва да застане, но той пренебрегна сигнала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !