Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Излязоха биографиите на футболните звезди

отпечатай новината

16.07.2018 11:28 | Видян 1004 пъти

Излязоха биографиите на футболните звезди

Лионел Меси е най-добрият футболист в света и според мнозина експерти е най-добрият, раждал се някога. В тази книга ще откриеш всичко, което трябва да знаеш за Лео: от ранните му години в Аржентина до спечелването на Шампионската лига с Барселона и награждаването с пет трофея Златна топка.

От книгата за Роналдо ще научиш най-важното за великия голмайстор, който поставя невероятни рекорди с лекота. С красивата си игра и технически умения той прави гениалното да изглежда леснопостижимо. Пълна със страхотни цветни снимки и впечатляващи факти, тази книга е безценен наръчник за всеки фен на Кристиано Роналдо.

Третата книга е за Неймар. От улиците на Сао Пауло до най-големите стадиони и отбори, Неймар е един от най-талантливите и обичани футболисти в наши дни. Пълна с изумителни факти и статистики, тази книга описва сензационния възход на младия бразилец, който се превърна в най-високоплатения футболист в историята.

Тук ще научиш повече за живота и кариерата на нападателя, чието име ще остане в историята на футбола. Книгите излизат в България с печата на издателство Хермес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !