Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Мегз без дрехи на плажа

отпечатай новината

16.07.2018 11:57 | Видян 4330 пъти

Мегз без дрехи на плажа

Топ дизайнерката Мегз успя отново да събере цялото внимание в социалните мрежи върху себе си.

Типично в нейн стил само с една инстаграм снимка Каканашева успя да предизвика лавина от критики и похвали, за които родните плеймейтки и модели могат само да мечтаят дори с чисто голи снимки.

Красавицата пусна първата си колекция обувки като позира с мокра коса и прозрачна плажна рокля на задната седалка на колата си след плаж.  На снимката ясно се вижда силуета на едната гърда на Мегз и ужасно изрязания бански.  

Кралицата на инстаграм сподели, че снимката е от много личен за нея момент и че е направена от любимия й човек. Коментарите под снимката са смесени - едни осъждат Каканашева за голотата, други ревностно я защитават и хвалят.

Злите езици коментират, че Мегз нарочно е пуснала снимката, за да предизвика скандал, с който обувките й да бъдат навсякъде, пише Хотарена. Най-странното, обаче, е че редица родни звезди позират далеч по-голи и провокативни, но не предизвикват подобен социален отзвук.

Родни ПР експерти коментират, че отзвукът при Мегз винаги е толкова голям, защото тя е идол и пример за подражание на младите и хората очакват от нея да е винаги перфектна в работна атмосфера. Затова всичко, което поднесе извън образа на идеалната бизнес дама предизвиква противоречие и несъмнено се превръща във фурор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !