Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Майли изтри всичките си снимки в Instagram

отпечатай новината

16.07.2018 15:26 | Видян 1765 пъти

Майли изтри всичките си снимки в Instagram

Майли Сайръс предизвика истински шок сред феновете си, след като изтри всичките си снимки от Instagram. Профилът ѝ продължава да съществува, но без никакво съдържание. Промяна се забелязва и в профила на звездата в Twitter, където профилната ѝ снимка бе заменена от черно петно.

Наскоро Блейк Лайвли също „изпразни“ напълно своя Instagram, но стана ясно, че това е стратегически ход покрай новия ѝ филм. Дали и Майли е замислила нов PR ход или скандалната певица има други причини?

Ето и с какви теории излязоха феновете на певицата пред Enews! :

Проблеми в рая

Доста от феновете на Майли смятат, че тя се е разделила с Лиъм Хемсуърт, въпреки че по последни слухове те дори тайно са се венчали. Тази теория обаче издиша, тъй като Майли все още следва любимия си в Instagram, а и неговият профил там е непокътнат.

Нов музикален проект

Подобно на колежките си Ариана Гранде и Тейлър Суифт, Сайръс може да се опитва да създаде съспенс покрай излизането на неин нов проект.

Нов имидж

Безспорно Майли е жена с много лица и през годините е сменила не един и два пъти имиджа си. Според някои от нейните почитатели, триенето на снимки е свързано с коренна промяна в имиджа ѝ.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Twitter

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !