Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Черната Златка за Миро: Дребна, селска душичка

отпечатай новината

16.07.2018 15:57 | Видян 5854 пъти

Черната Златка за Миро: Дребна, селска душичка

Вече цяла седмица най-големите палавници се наслаждават на сочен +18  видеоклип с участието на Златка Димитрова.

Или поне така гласи заглавието на 6-минутния запис, намерил място в някои от най-популярните интернет сайтове за възрастни „Bulgarian whore Zlatka Black fucked hard”, писа „Таблоид“.

Запознати с драмите около личния живот нна обявената за Майка на годината през 2016-а плеймейтка подозират, че инкриминиращият запис е дело на бившата й половинка – бизнесмена от Луковит Мирослав. „Голямата любов” на цицорестата бургазлийка се оказа изключително отмъстителен и след като развалиха семейната идилия, не само напъди Златка като мръсно коте и си прибра всички подаръци, начело с джипа „Рейндж Роувър”, но и всячески се старае да я омаскари.

„Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкова години. Явно този наглед щедър и великодушен мъж е една дребна, селска душичка”, жалва се Златка.

Тя твърди, че кадрите в порносайтовете не са с нейно участие, а са разпространени само за да нарушат душевния й комфорт с новото гадже. Според други обаче е възможно тепърва да изскачат още компромати от бурното минало на бургазлийката. Говори се, че преди няколко години тя се подвизавала в еротичния клуб „Бабилон” в центъра на Виена. Черната Златка имала заснета и вулгарна еротична фотосесия, на гърба на порнографията, където в детайли се виждали най-интимните й зони.

Както стана ясно, плеймейтката не остана дълго сама и от известно време топли леглото на женен мъж – Галин Гочев. Златка успя набързо да раздели новия си избраник с майката на детето му, точно както навремето постъпи и с Миро. Новият на брюнетката също не е беден. Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори.

Така и не стана ясно каква е причината за раздялата на Златка и Миро, но явно двамата не таят твърде добри чувства един към друг. „За пореден път ще помоля всички, загрижени за моя личен живот, да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат някоя клюка. Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си”, изригна бургазлийката наскоро. Тя заяви, че от последните новини за нея, единственото вярно нещо е името й.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !