Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Летни флиртове и горещи танци в дебюта на МИКО

отпечатай новината

17.07.2018 14:09 | Видян 1116 пъти

Летни флиртове и горещи танци в дебюта на МИКО

Много емоции, свеж полъх и запомняща се мелодия предлага дебютният сингъл на МИКО Искам те.

Роденият в Пловдив МИКО (Минко Димитров) е готов с първото си парче цели 8 години след решението, че музиката е неговият път. Той завършва националната консерватория в специалност Поп и джаз пеене, след което пробва късмета и таланта си и в музикалния риалити формат X Factor и стига до финалите групата The New Way.

Истинският му дебют на поп сцената е с песента Искам те. Парчето и видеото към него е изцяло продуцирано от самия него, “защото само така мога да съм сигурен, че ще отговаря на това, което съм аз и което харесвам” – уточнява той.

Вдъхновен от горещите летни флиртове, текстът на песента е на самия изпълнител, който създава музиката заедно с Алекс Нушев. „Исках парчето да има музика и емоция в него, които да те накарат да си запееш припева веднага” – казва изпълнителят. Свежото звучене на песента се допълва от мелодичния женски вокал изпят от Зария, с която МИКО учи заедно в Консеравторията.

Хореограф на Искам те на в Виктор Милушев и стилист е Елена Миланова.Режисьор на видеото е Люси Иларионов. “Много съм щастлив, че Люси се съгласи да работи с мен и видя потенциала на Искам те. Всеки изпълнител мечтае в дебюта си да има екип от професионалисти и за мен беше важно начело да стои човек, чиито качества са безусловно доказани на международната сцена” – споделя МИКО.

Искам те можете да видите и чуете тук: https://www.youtube.com/watch?v=G01WNovv4JU

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !