Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калина Кузманова от София ден и нощ показа отпуснато дупе

отпечатай новината

18.07.2018 17:28 | Видян 2827 пъти

Калина Кузманова от София ден и нощ показа отпуснато дупе

Екранната Галя, която се прочу покрай ролята си в сериала София ден и нощ, както и със селската си изцепка в заведение, лъже последователите си във Инстаграм с добре обработени снимки, а в действителност физиката ѝ е доста далеч от създадените илюзорни представи.

Човек на Горещата арена документира в снимки на какво прилича Калина Кузманова извън облика си в интернет. Важно е да отбележим, че това е един от малкото пъти, в който пишман актрисата е уловена на плаж без наличието на грим по лицето си.

Щракнахме я около столичен басейн, докато отегчено крачеше към барчето за напитки и намусено чакаща да бъде обслужена от бармана.

Похвално е, че наистина е без макиаж на припек – нещо, което популярните ни випове това лято не спазват и запушват порите на кожата си на поразия. Но… фигурата, която Калина клатушкаше около басейна, въобще не е онази, която ние сме свикнали да виждаме. Вместо стегнато тяло, Галя от София ден и нощ тресе пухкави форми, непомирисвали фитнес зала от месеци. А гърдите ѝ са … увиснали като за дама на нейната възраст.

Кузманова се оказа и доста по-ниска, за разлика от издължените ѝ фотоси в Инстаграм, например.

Няма как да не изтъкнем, че доста трудно разпознахме, че това е именно тя. Пълно е с руси дами, ходещи на плаж със сламените си екстеншъни и леко дегизирани със слънчеви очила. Особено от т.нар. светски елит станаха като клонинги и когато носят тъмни цайси, съвсем не можеш да ги идентифицираш…

Важно е да уточним и това, че този път Кали не е вдигала селски скандали на персонала на заведението, пише Хотарена. И тук е моментът да припомним изцепката ѝ в началото на годината – блондито спретна сеир в кафене на столичната улица Раковска, недоволна, че барманът ѝ направил топъл чай.

Журналистът Камен Лисички неволно станал свидетел на грозната сцена и разказа случката на страницата си във фейсбук.

„Ма ти знаеш ли, че работя в Нова телевизия. Мене ме дават по София ден и нощ, а тука се подиграват с мене. Аз съм актриса...“, след което псевдо звездата била изхвърлена позорно на улицата от управителя на заведението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !