Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

отпечатай новината

18.07.2018 15:56 | Видян 2894 пъти

Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

Смело можем да кажем, че връзката между Кайли Дженър и Травис Скот е истинска вихрушка. Любовта пламва за секунди и броени месеци след това двамата вече са в очакване на първото си дете.

Двойката до момента не е коментирала как се случва всичко между тях. Ето защо и първата им фотосесия за GQ за август е толкова чакана. Химията помежду им е повече от видна и явно трудните моменти на това да си млад родител не са се отразили на любовта и хрмонията помежду им.

Двойката се запознава малко след като Кайли се разделя с бившия си приятел – рапъра Тайга. Още след втората си среща, двамата стават неразделни. В този момент Травис е на турне и малката Дженър решава да тръгне с него.

“Coachella беше една от спирките на турнето му. Той каза: “Отивам на турне. Какво ще правим с това между нас? Защото очевидно се харесваме”. И аз: “Предполагам, че идвам с вас”. И просто скочих в автобуса и тогава тръгнахме към залеза. Изкарах цялото турне с него,” казва днес Кайли.

Тя споделя защо двамата пазят толкова упорито личното си пространство. За бременността и появата на първото им дете светът разбира, едва когато всичко това вече е факт.

“Знам, че не му харесва вниманието. Ето защо се стараем да поддържаме връзката си много лична и ако той има някакво събитие, аз просто не отивам. Защото искам той да има неговата среда… Искам той да бъде себе си. Не искам да бъдем Кайли и Трав. Ако хората не ни виждат заедно, това е добре за мен, защото си живеем нашия живот.”

Фотосесията на Кайли и Травис може да видите в Галерията ни.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !