На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Тимати и Филип Киркоров гости за ЧРД на Григорий Лепс

отпечатай новината

18.07.2018 16:57 | Видян 1731 пъти

Тимати и Филип Киркоров гости за ЧРД на Григорий Лепс

Легендарният руски музикант Григорий Лепс, който идва у нас на 3 ноември за първи концерт в Арена Армеец, отпразнува 56-ия си рожден ден с бляскав спектакъл с най-популярните руски звезди и най-верните си фенове.

Събитието се проведе в Спортен комплекс Олимпийски в Москва, като сред гост-звездите, излезли на сцената, за да отбележат специалния ден бяха: Филип Киркоров, Тимати, Мот, Егор Крит. Самият Лепс изпълни най-емблематичните си и обичани песни и подари на гостите в залата незабравима вечер.

Празненството, разбира се, не мина без торта с внушителни размери, която бе посрещната с бурни аплодисменти и емблематичния поздрав “Честит рожден ден“ в изпълнение на публиката.  

(ВИДЕО)
https://www.youtube.com/watch?v=D38SYLAazsM

Събитието прикова интереса на руските медии и заради многобройните специални гости на вечерта сред, които: тенисистката Йелена Остапенко, Мис Европа 2017 Диана Кубасова, хокейната легенда Олег Знарок и съпругата му, певицата Саманта Тина, руски изпълнител Аркадий Укупник и половинката му.

Освен с уникален концерт, с който Григорий Лепс зарадва най-верните си фенове, които споделиха празника с него, изпълнителят изненада почитателите си и с премиера на видеото към песента Аминь. От вчера клипът набира популярност в каналите за видео споделяне и не спира да трупа стотици положителни коментари.

(ВИДЕО)
https://www.youtube.com/watch?v=vc5d0SrvA7E

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !