Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ана Пападопулу ще е жената до Юлиан Вергов

отпечатай новината

19.07.2018 09:03 | Видян 3141 пъти

Ана Пападопулу ще е жената до Юлиан Вергов

Актрисата Ана Пападопулу ще се впусне в бурен семеен живот с Юлиан Вергов.

Именно в ролите на съпрузи ще видим звездите на Народния театър в шестия сезон на лекарската драма „Откраднат живот“. Истинска еуфория за феновете предизвика самото завръщането на Вергов на снимачната площадка, който за цял сезон свали престилката на доцент Банков. За по-паметливите зрители няма да е изненада, че героят му ще акостира отново в болница „Св. Кирил“, но този път със съпругата си Ева, която е била дълго време в кома.

„В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен. По-интересното е да видим как се справя в болницата без да е директор. В любовта ще има пикове и спадове, както във всяка любовна история“, сподели пред Нова тв той.

Интересно е и присъединяването на Пападопулу към каста на сериала. За да се подготви, тя звъннала на свой братовчед, който е анестезиолог и го помолила за консултация за пациент след кома. Той веднага се досетил какво предстои:

„Tи ли ще си жената на Юлиан, която чакаме цял сезон да се събуди?“.

„Героят на Юлиан има сериозно предизвикателство, а Ева носи изключителна човешка история. В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях“, коментира и продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев.

Междувременно стана ясно, че друг любимец на зрителите в медицинската сага – Димо Алексиев, отново ще става татко и то в реалния живот. Екранният доктор Генадиев и любимата му - танцьорката Анжела Медзикян, скоро ще гушнат общ наследник. Двойката откри първата си изложба в арт кафе във Велико Търново преди ден, а на събитието ясно личеше бременното коремче на екзотичната му половинка. Той вече възпитава 7-годишната Лора от брака си с актрисата и певица Ана Топалова. Според спекулациите, именно Медзикян е главен виновник за развода на Алексиев и Топалова.

Припомняме, че в края на май актрисата Дария Симеонова, която играе пиара на болницата Наталия, оповести, че е бременна, след като се сгоди на Коледа на плаж в Нова Зеландия.

Преди дни пък друго любимо лице от сериала - Ралица Паскалева, която влиза в обувките на доктор Стилянова, роди син от волейболния национал Теодор Салпаров. Момченцето носи името Максим.

източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !