Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джино се срина психически

отпечатай новината

19.07.2018 11:37 | Видян 1629 пъти

Джино се срина психически

Джино е съсипан след внезапната смърт на баща му. Той не крие мъката си и споделя, че трудно преодолява загубата.

„Много съм зле психически. Майка ми не е добре и се притеснявам и за нея. Бяха 40 години заедно и изведнъж той си отиде. Опитвам се да продължа напред и да съм силен заради нея“, споделя риалити звездата. В началото на юни още преди да навърши 60 години, бившият състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години Георги Ташев умира в САЩ.

"Не мога да повярвам, че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя герой R.I.P", написа тогава Джино.

Освен психически, Джино не е добре и физически. Той претърпя множество операции след зверската катастрофа с мотор, която преживя през 2016 година. Последната хирургическа интервенция е от началото на годината, когато Бианкалана замина спешно за Турция, а слуховете твърдят, че кракът му в крайна сметка няма да бъде спасен и много вероятно е да се стигне до ампутация.

„Глупости са това. В момента съм със специална шина. Надявам се да се оправя все някога“, отсича Джино пред България днес. Джино признава, че няма жена до себе си, която да го подкрепя в тези тежки за него моменти.

източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !