Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Явор Бахаров и Рая Пеева – разделени

отпечатай новината

19.07.2018 18:01 | Видян 3152 пъти

Явор Бахаров и Рая Пеева – разделени

На 33-годишна възраст Явор Бахаров отново е ерген и търси ново гадже.

Вместо да се ожени за приятелката си Рая Пеева, както всички очакваха, той се е разделил с нея, пише седмичник.

Миналата седмица Явор отпразнува своя 33-и рожден ден в Колумбия в изцяло мъжка компания, далеч от официалната си половинка Рая, с която се говореше, че уж били сгодени. Според слуховете, тя дори не го е поздравила за празника.

Както Уикенд писа, къдрокосият актьор беше в латиноамериканската страна заедно с колегата си Бойко Кръстанов и друг свой приятел. След екскурзията тримата се прехвърлиха в Мадрид на музикален фестивал. През това време Рая се държи така, все едно Явор не съществува. Двамата не поддържат абсолютно никакви отношения.

Хубавата Рая, известна на широката публиката с ролята на Поля в сериала Скъпи наследници, вече цял месец снове из родните курорти, като от време на време участва в Пощенска кутия за приказки, откъдето вероятно добавя хонорари към скромната си актьорска заплата. По всичко изглежда, че тя няма никакви контакти с Явор, с когото до миналия месец деляха общо жилище.

Проверка на Уикенд показа, че двамата взаимно са спрели да следват дори профилите си в социалните мрежи. Рая нито е сред приятелите на Явор във Фейсбук, нито сред последователите му в Инстаграм.

Последната негова снимка, която е коментирала, е от средата на юни, когато явно все още са се водели гаджета, макар че актьорът е обикалял Македония без нея. След това тя демонстрира пълна липса на внимание към къдрокосия си колега. Съдейки от този факт, раздялата най-вероятно е от около месец.

Засега не е ясно какво е накарало двамата актьори да прекратят отношенията си. Преди време Рая сподели в интервю пред Уикенд, че Явор е първият, който е успял да я укроти, че е много влюбена в него и смята, че той е мъжът на живота ѝ.

Бахаров също никога не е пестял суперлативи по неин адрес и се говори, че дори искал тя да бъде майка на бъдещите му деца. Заради тази еуфория, в която двамата живееха, раздялата им е истински шок за техните познати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !