Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Обраха Мира Добрева посред нощ

отпечатай новината

23.07.2018 11:37 | Видян 1756 пъти

Обраха Мира Добрева посред нощ

Телевизионната водеща Мира Добрева стана жертва на крадци. Обирджиите са влезли с взлом през прозореца на дома й посред нощ, като отмъкнали дамската й чанта.

„Обират ни вече за пети път, в два от които той е свидетел на унизителното усещане. Някой се е докосвал до миналото ти, пипал е сътвореното от теб, дишал е от въздуха ти, пристъпвал е като пършиво коте досами леглото ти и е отмъквал скъпоценните за теб неща. Детето, и не само, е смутено. Снощи, преди лягане, пак говорихме за крадците. Защо го правят. Може ли пак да ни се случи, откъде биха влезли. Обещах му, че няма да се случи отново. Че ще пусна алармата. Така и направих. Просто отворих прозореца. Лято е, топло е... Днес се чувствам виновна“, откровена е Добрева.

След предишните си сблъсъци с крадци, водещата е оборудвала дома си с охранителни камери, СОТ. „Затворници ставаме ние, оковавайки съдбите си в страхове, подозрителност и недоверие. Лошото е, че закривайки гледките от прозорците с решетки , не скриваме възможността да нахлуят отново. Обрамчването поставя нас в кутийките на страхливото съществуване, а тези хиени, вечно гладни за чуждото, закон не ги лови. Докога?“, пита водещата.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !