Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Виктория Петрова закрепи връзката си с Красен Кралев с почивка

отпечатай новината

23.07.2018 15:29 | Видян 2267 пъти

Виктория Петрова закрепи връзката си с Красен Кралев с почивка

Виктория Петрова и Красен Кралев изкараха тридневна почивка в баровския комплекс Слънчев ден. Министърът и журналистката демонстрираха безоблачна близост, при това броени месеци след като официално сложиха край на връзката си.

Курортистите бяха впечатлени от двойката, която през цялото време се държеше за ръка и си гукаше интимно. Вики и Красен изглеждаха като прясно влюбени, което доведе до съмнението, че любовната афера на синеоката красавица с оператор от Би Ти Ви в последно време е имала за цел единствено да накара Кралев да ревнува. Явно планът на хитрата лисица е проработил и тя отново топли министерската постеля, пише Таблоид.

Двамата са заедно от момента, в който Кралев стана министър. Запознаха се покрай интервю, което се е провело в сградата на БТВ, където Виктория работи. Красен обзаведе общия им дом по последен писък на модата, а за водещата на новините даваше от пиле мляко. През пролетта двамата уж се разделиха окончателно, а Петрова започна нова връзка с човек от техническия екип на медиата.

Да ама нещата много бързо се промениха и Красен и Виктория изглеждат супер щастливи и влюбени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !