Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

ВСС иска коли с кожен салон беж

отпечатай новината

24.07.2018 09:31 | Видян 721 пъти

ВСС иска коли с кожен салон беж

Новите 13 автомобила, които ще ползват членовете на Висшия съдебен съвет, задължително трябва да са с кожен салон и то в бежов цвят. Това стана ясно от документацията на обществената поръчка за колите, пише Де факто.

Сред другите екстри, които искат кадровците на съдебната власт, има и автопилот, система за измиване на фарове, система за следене на нагалянето в гумите, система против потегляне по наклон, навигационна система с карта за България, подгряване на предни и външни задни седалки, система за разпознаване на умора във водача, сензор за дъжд и други, видя Сега.

Решението за обявяването на обществената поръчка бе взето от племуна на ВСС на 7 юни, тя е обявена на 15 юни, крайният срок за получаване на оферти е изтекъл на 17 юли.

Освен коли за членовете на съвета, се търсят и 37 автомобила за нуждите на съдебната власт, за които няма толкова завишени изисквания. В момента кадровците се возят на Фолксваген Пасат, които според тях вече са се амортизирали. Те ще бъдат предадени на съдилища и прокуратури, за които няма шанс за нови коли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !