Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Николета поряза кандидат-плеймейтките

отпечатай новината

24.07.2018 16:55 | Видян 2545 пъти

Николета поряза кандидат-плеймейтките

И макар финалът на конкурса „Мис Плеймейт“ да е чак в началото на септември, различните етапи от състезанието за красавици се провеждат сега, а участничките се превръщат в широко обсъждана тема. Именно поради тази причина се наложи Николета Лозанова да разясни малки детайли, с които кандидат – плеймейтките трябва да бъдат наясно.

Повод за намесата на Ни Ло стана публикация на Златка Димитрова в личния й профил във Фейсбук. Бургазлийката не скри какво мисли за новото поколение нейни колежки и открито го заяви:

„Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“.

Не по-малко искрена беше и Николета Лозанова, която се разписа долу в коментарите под въпросния пост, чието мнение се препокри с това на Черното Злати:

„Титлата „Мис Плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!“.

И е факт, че сред останалите победителки в „Мис Плеймейт“ няма четвърто име, което да помним и днес и което е достойно да се нареди до горните три.


Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !