Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Хакнаха Юлиан Вергов

отпечатай новината

25.07.2018 09:51 | Видян 1543 пъти

Хакнаха Юлиан Вергов

Вергов и Павлов на снимачната площадка на шестия сезон на "Откраднат живот" Снимка: Фейсбук

Юлиян Вергов е поредната родна знаменитост, която остана без профил в социалната мрежа Инстаграм. За това се оплака самият актьор, след като установил, че всички снимки са му изчезнали от платформата.

"Вчера вечерта са ми хакнали профила в Instagram и е изчезнал. Впечатляващо и неприятнo", написа звездата от "Откраднат живот" във Фейсбук страницата си, която за щастие още е активна. Той побърза да използва това преимущество и часове, след като се оплака от Инстаграм, сподели кадър от снимачната площадка на медицинската драма, в чиито шести сезон се завръща. На снимката е заедно с колегата си Велислав Павлов, облечени в медицински престилки и с шеговит надпис

„Въпреки всичко, ние се усмихваме“.

Героят на Вергов – доктор Банков, отново ще прекрачи прага на болница „Св. Кирил“, но няма да седне в директорския стол. Около персонажа му ще се завържат други сюжетни линии, като една от водещите ще е отношенията със съпругата му, която до момента не се беше появявала. В новите серии в нейната роля ще влезе звездата на Народния Ана Пападопулу.

Източник: monitor

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !