Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джей Ло посрещна рождения си ден по бански

отпечатай новината

25.07.2018 13:39 | Видян 2900 пъти

Джей Ло посрещна рождения си ден по бански

Никога не сме си представяли нещо по-различно от диво парти на плажа за рождения ден на гореща жена като Джей Ло.

Именно по този начин латината посрещна 49-тия си рожден ден на Бахамите в компанията на любимия си мъж, децата и група приятели. От кадрите, които Лопес сподели е видно, че шампанско се е ляло с литри, но най-голямо впечатление направи перфектната форма на певицата. Джени отново ни доказа, че ако една жена се грижи за себе си, то времето сякаш спира.

А жена като нея заслужава много. И Алекс Родригес го знае много добре! Ето защо той е направил всичко възможно, за да може любимото му момиче да се почувства специално. Закуска е леглото, танци на плажа и куп изненади – какво повече може да поиска една жена.

“Когато бяхме деца, рождените дни бяха много вълнуващи заради подаръците. Сега от първо лице виждам как това се е променило за Дженифър, която намира радост в споделянето с другите. За човек като нея, който се раздава 365 дни в година – за децата, за семейството, за света – се надявам днес ние пък да ти дадем цялото щастие, което заслужаваш. Обичам те толкова много,” написа Родригес в Instagram.

източник: missbloom.bg







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !