Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Защо принцеса Евгения има Instagram

отпечатай новината

26.07.2018 09:01 | Видян 1062 пъти

Защо принцеса Евгения има Instagram

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл споделят един  общ прифил в снимки в Instagram, чието съдържание се менажира от специален екип от хора, за разлика от принцеса Евгения, която, освен че има самостоятелен Instagram акаунт, но и сама взима решения кои снимки да публикува.

Няма официални правила за публикациите в социалните мрежи за членове на кралското семейство. Въпреки това, по тайна традиция, Меган Маркъл е изтрила своите лични профили си след годежа си с принц Хари.

Не е изненадващо, че принцеса Евгения има повече свобода по това отношение. Нейният статут е различен от останалата част от семейството. Тя не изпълнява "работни задължения" и не е кралско лице, въпреки че посещава такива важни церемонии като Trooping the Color.

Принцеса Евгения е директор на Лондонската галерия Hauser & Wirth, поради което не трябва да спазва по-строги правила, отколкото останалите.

В своя Instagram принцесата Евгения публикува стари фотографии, закачливи снимки със семейството си, фотографии свързани с работата ѝ и шеговити популярни миймове.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !