Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мара Отварачката в жесток пътен инцидент след нелегално участие

отпечатай новината

26.07.2018 10:15 | Видян 2176 пъти

Мара Отварачката в жесток пътен инцидент след нелегално участие

Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е било възможно на косъм да стане страшна трагедия.

Изпълнителката на Пайнер е спукала гума на пътя между Михалково и Кричим. Инцидентът станал след полунощ в понеделник. Колата на Мара баровски джип Мерцедес е щял на косъм да се обърне и падне в стръмно дере което води във водите на река Въча.

Това разкриха пред HotArena очевидци на катастрофата. Тя се е случила заради паднали камъни на шосето, в комбинация с висока скорост с която е карала Отварачката. Но защо и за къде е бързала? Причината може да коства кариерата ѝ!

Ситуацията около произшествието става още по-скандална от факта, че Мария се е връщала от участие в Родопите. Проверка показва, че на 23 юли тя няма обявено официално такова. Следващото ѝ е в Пловдив на 24-ти. Но в понеделник Мара определено е пяла без продуцентите ѝ от Пайнер да знаят за това, сочи елементарната логика.

Певицата от друга страна пък не се слави с имиджа да си отваря устата на аванта. Тя е популярна в чалга средите с маниакалния си интерес към парите и всички начини по които може да ги изкара. Което означава, че е лапнала хонорар за нелегалното си участие, но не е отчела нищо на Пайнер.

Според информация на HotArena има много свидетели, снимки и видео които могат да докажат изявата и на 23-ти юли. Фотосите, които публикуваме са точно това необявено участие. Заради подобна некоректност от димитровградската компания изхвърлят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !