Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джулиана Гани помпа пазвата с още силикон

отпечатай новината

26.07.2018 14:41 | Видян 2095 пъти

Джулиана Гани помпа пазвата с още силикон

Джулиана Гани се е вманиачила по пластичните корекции. Красавицата не спира да тунингова различни части по цялото си тяло в търсене на съвършените пропорции.

Вчера миската изненада за пореден път своите многобройни последователи в социалните мрежи, като сподели кадър от популярна клиника за естетична хирургия. На нея се виждат няколко силиконови импланта, с което потвърди слуховете, че обмисля да увеличи обема на гърдите си.

През януари миналата година Джулката  напомпа  имплантите си до 985 кубика във всяка гърда и стана миската с най-голям силиконов бюст у нас. Тогава моделката сподели: "Не се плаша изобщо, обичам да съм ексцентрична. Аз търся ефекта - колкото повече, толкова повече".

Явно сега е дошъл моментът за ново количество силикон в пазвата. Само преди седмица брадърката показа новото си носле, което повдигна с помощта на специална технология, след две сериозни операции, които претърпя преди време.

Тя е намалила обема и на горната си устна, а в същото време се заговори, че дупето ѝ което е придобило бразилска форма също е минало под ножа за корекция, пише Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !