Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Деян Донков: Ревността е отрова, успях да се освободя

отпечатай новината

27.07.2018 09:15 | Видян 2392 пъти

Деян Донков: Ревността е отрова, успях да се освободя

“Донжуанът на българския театър”, бунтар, дори агресивен – около тези определения се градеше имиджът на талантливия Деян Донков допреди няколко години.

Днес актьорът твърди, че е успял напълно да се освободи от ревността, чувства се спокоен и ценностите му са се променили с годините и със създаването на ново семейсто.

“В някакви моменти съм бил ревнив, но отдавна не се занимавам с това враждебно за всеки чуство”, споделя Донков пред Playboy. “Мисля, че го махнах от себе си най-вече с търпение и с доверие. И се чувствам много зле да бъда ревнуван. Отровно е и за единия, и за другия.”

За половинката си Радина

“Според мен и двамата сме в красивия смисъл на думата диви, в смисъл на свободни… Можем да бъдем достатъчно диви, когато се налага, но пак това някакси го пазим за сцената. Иначе сме наистина много, много спокойни.”

За секса

“Не знам нещо, което не бих направил, дали си слагам някакви бариери, граници в тоя вид общуване, защото с партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие по начина, по който вие си решите. Сексът е общуване на друго, на по-висше ниво, освобождаване, експериментиране.”

Цялото интервю на Лилия Илиева можете да прочетете в актуалното специално издание на Playboy, в което са представени и финалистките в годишния конкурс Playmate of the Year.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !