Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Веско Маринов: Майка ми е болна, но това ми пречи да си бръмча с любовницата

отпечатай новината

27.07.2018 11:02 | Видян 1914 пъти

Веско Маринов: Майка ми е болна, но това ми пречи да си бръмча с любовницата

Певецът с най-развити потни жлези в България - Веселин Маринов потвърди разкритието на HotArena, че майка му е болна. Това се случи в интервю за вестник Уикенд.

На въпрос: „Все още ли посещавате редовно родния си Полски Тръмбеш?“, певецът отговаря: „Напоследък си ходя много често заради майка ми. Тя си е там и малко е болна напоследък. Дори и да е здрава обаче, ходя редовно да я виждам. Чуваме се и по телефона, звъня и почти всеки ден“.

HotArena припомня, че наскоро майката Веселин Маринов влезе в болница,  вдигайки високо кръвно заради секс аферите на сина си. Възрастната жена никак не одобрява и е против връзката на сина си с Веселина Пеева от Добрич. Докато тя лежеше болна двамата обиколиха кръчми, спа курорти из цялата страна и купонясваха нон-стоп.

С тях беше и малкият син на Пеева. Момченцето беше подложено на стреса да го водят по нощите на шумни и задимени места, които не са подходящи за деца. Включително и на представлението на Митко Рачков в Летния театър в Пловдив, където комикът обилно е ръсил мръсотии и разказвал цинични вицове. Блондинката от Добрич вижда сина си много рядко, защото известното ѝ гадже Веселин Маринов се дразни, когато около него има деца.

В интервюто за Уикенд той обаче влюбено говори за Пеева, без да я споменава по име. Запитан дали е щастлив и има ли в живота му има жена, на която да изпее песента Моето момиче, любимецът на бабите заявява: „Чувствам се прекрасно! Щастлив съм, както никога в живота си досега. Но не смятам, че човек трябва да коментира какво преживява в личен план“.

На следващия въпрос: „Говори се, че Веселина Пеева от Добрич е жената до вас… „, естрадния тубадур е още по-лаконичен в отговора си, но не отрича, че именно Веселина е любимата му: „Не искам да отговарям и на този въпрос. Прекалено е лично“, отсича Веско.

По информация на HotArena въпреки, че се прави на големия Казанова, Веселин Маринов е стиснат като девствен задник. Той не давал никакви пари на Пеева. Тя щяла да се върне пак към старата си професия на сервитьорка. Вече си намерила работа за сезона в курорта Албена. Случайно или не, точно тази събота там любимецът на бабите ще изнесе концерт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !