Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Twitter блокира всеки, който се опита да си смени името на Илон Мъск

отпечатай новината

29.07.2018 09:00 | Видян 1175 пъти

Twitter блокира всеки, който се опита да си смени името на Илон Мъск

The Verge съобщава, че Twitter е започнал да блокира потребителски акаунти, които се опитват да променят името си на "Elon Musk". Така социалната мрежа се опитва да се справи с измамниците, които, под прикритието на ръководителя на фирмите Tesla и Space X, са поискали от потребителите да прехвърлят криптовалута Ethereum.

Представителите на Twitter отбелязаха, че системата за блокиране вече е на етап тестване, но отказаха да уточнят дали има засегнати акаунти и на други известни личности. Блокирането може да бъде премахнато чрез CAPTCHA тест и потвърждение на телефонeн номер.

"Като част от непрестанните ни усилия за борба със спам и злонамерена дейност в нашата услуга, тестваме нови мерки, за да премахване на профили, които използват термини, често свързани със спам кампании. Ние непрекъснато усъвършенстваме тези нововъведения въз основа на промените в дейността, свързана с нежелана поща", каза говорител на Twitter в изявление, дадено за The Verge.

По-рано, Google, Microsoft, Twitter, Flickr, Instagram и други големи компании оповестиха стартирането на съвместен проект за пренос на данни. Това трябва да помогне на потребителите да прехвърлят по-бързо данните си - снимки, поща, контакти - от едната платформа в другата.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !