Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Братът на Мая Илиева стана будист

отпечатай новината

27.07.2018 12:03 | Видян 1422 пъти

Братът на Мая Илиева стана будист

Вдовицата на Георги Илиев – Мая, има брат, който е с 8 години по-голям от нея. Александър Пенелов отскоро е започнал да чете книги за будисти, пуска си клипове в интернет с послания на Далай Лама и живее повече в чужбина, отколкото у нас, пише България Днес.

„За него се знае, че е разведен, но се грижи за момчето и момичето си. Дали има развод обаче не сме сигурни“, споделят близки на Алекс.

Симпатягата, който е бивш състезател по водна топка, цял живот е съветвал сестра си за бизнес финансите ѝ. Той е човекът, който винаги е успявал да опитоми характера на Мая.

Напоследък братът на Мая е доста ухажван мъж и според слуховете има връзка с момиче от фризьорския ѝ салон. Двете деца на Алекс са големи, завършили са Италианския лицей в Горна баня и са започнали работа.

Братът на Мая обаче предпочита да пази личното си пространство и само в случай на нужда се появява, за да я защити. От известно време той чете будистки практики и със сестра си с часове говорели на духовни и езотерични теми.

„Много често наричам живота си с Георги – „миналия“ ми живот. Това бе времето, когато бяхме влюбени. Връзката ни беше неразрушима. Разбира се имам и нови приятели, с които през последните години ми е интересно, но те са доста по-малко отпреди“, споделя Мая.

С днешна дата Илиева продължава да е луда глава и последното нещо, което е направила, е да скочи от Аспаруховия мост с бънджи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !