Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Рени е готова да роди трето дете

отпечатай новината

27.07.2018 14:05 | Видян 3848 пъти

Рени е готова да роди трето дете

Фолк звездата Рени е на седмото небе. Причината е, че приятелката ѝ Есил Дюран стана кръстница на новата ѝ песен -  Искам бебе, а ефектът от провокативното заглавие не закъсня - в рамките на една седмица цели две издания потърсиха изпълнителката, за да нищят заедно с нея на пръв поглед скучния ѝ личен живот.

И понеже е изгубила отдавна позициите си и в светските среди, и в жанра, Рени реши да извади тежката артилерия в последните си интервюта си – намеси нов мъж,  в който е лудо влюбена, а в разговор, публикуван по-рано тази седмица, зачеса темата за стар аборт.

И понеже колегите се подведоха по гръмкото заглавие  на парчето ѝ, очакваха, че певицата има новини, свързани с евентуален трети наследник. Е, и в двата материала Рени гълчи хипотетично за трето раждане, ама… ще го остави за друг път… На този етап дори не е запознала наличните си наследници с новия ѝ любим…

„Трябва да кажа, че всичко, което съм изпяла досега, са неща, които са се случвали или ще се случват в бъдеще. Нищо чудно, не ми пречи да имам бебе, пък и се нося на крилете на любовта. Колкото повече, толкова повече… Децата са хубаво нещо.

Ако знам, че до мен е истинският човек, бих имала трето дете. Още е рано, дори не сме говорили за това, но каквото стане. Чувствам се влюбена, да. Истински влюбена“, разгъва локуми Рени пред Телеграф, чийто екип се е подвел по гръмкото заглавие и търси новина, но скучните отговори на експайнерката не дават такава.

Новият на 49-годишната звезда не живее в България, запознали се на последното ѝ участие в Ню Йорк. „Той беше там по работа, а срещата ни – случайна. След това вижданията ни зачестиха, бяхме заедно на почивка в Гърция и си изкарахме страхотно. Това е първата ми истинска романтична почивка. Както се казва – без децата, обикновено винаги ме придружават. Този път се отдадох на чувствата си“, откровеничи Рени. Планират и втора почивка, но този път ще вземат и двамата ѝ сина – Борис – младши и Аспарух.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !