Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите?

отпечатай новината

31.07.2018 11:11 | Видян 1748 пъти

Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите?

Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското семейство и вече успя да наруши много правила от кралския протокол. Някои от грешките й бяха заради неопитност, други в знак на протест срещу остарелите норми, които са приети в кралското семейство.

По време на последното събитие, на което присъстваше с Хари, тя дори си позволи да целуне съпруга си страстно, а всички прояви на чувства от страна на кралското семейство, не са добре дошли.

Всички британски медии обсъждат предварително честването на рождения ден на херцогинята на Съсекс, който ще се състои на 4-и август. Агенциите се чудят дали и този път Меган ще наруши традициите.

Последния си рожден ден Маркъл отпразнува в Африка и определено ще го запомни за цял живот. Не знаем какво е решил да й приготви принц Хари, но вече е ясно къде трябва да бъде двойката през този ден.

Двамата са решили да присъстват на сватбата на близка приятелка на Хари. Медиите обаче пишат, че е малко вероятно Меган да иска да прекара първия си рожден ден в кралското семейство точно по този начин.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !