Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия мотивира Иван Лечев да живее здравословно

отпечатай новината

31.07.2018 17:54 | Видян 2280 пъти

Камелия мотивира Иван Лечев да живее здравословно

Китаристът Иван Лечев е решил да се погрижи за здравето си.

61-годишният левент, ценител на женската младост и красота, вече е направил първите крачки с преодоляването на най-вредните за здравето пороци. Категорично се отказал от цигарите и алкохола. Все още се бори само със зависимостта от кафе, която продължава да изпитва, пише Шоу.

Лечев е намерил заместител на спиртните напитки. Приготвя си домашна лимонада, която му въздейства по същия начин.

Оказва се, че и фолкпевицата Камелия има пръст в здравословния режим на Лечев. Чипровската звезда и гаджето ѝ Цветин от години водят строг биорежим, който предали на останалите ментори – Графа, Поли Генова и Лечев.

Зад кулисите на шоуто им приготвяли шейкове с различни хранителни добавки, които се оказали по вкуса на останалите и си записали рецептите. Сега Иван често звъни на Камелия да я пита какво може да яде или пък да поиска някоя здравословна рецепта от вече специализираната в тази област певица.

„Камелия ме изненада изключително приятно още от първата ни среща. Тя е един изключително земен и много приятен човек за общуване. Всъщност двамата с Цветин са заедно много години. Те живеят начин на живот, на който много биха могли да завидят. Хранят се много природосъобразно, има какво да се научи от тях“, сподели наскоро Лечев в свое интервю.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !