Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Джей Ло с почетна награда Авангард

отпечатай новината

02.08.2018 09:32 | Видян 1797 пъти

Джей Ло с почетна награда Авангард

Певицата с умели актьорски заложби Дженифър Лопес ще получи приза Авангард на предстоящата церемония за видео музикалните награди на MTV.

Отличието е на името на Краля на попа Майкъл Джексън и то се присъжда на изпълнители за постижения в музика и филми, както и на режисьори на музикални клипове.

Сред предишните лауреати на наградата Авангард са поп величието Мадона, рок легендите Guns N' Roses и арендби дивата Бионсе. Миналата година със специалния приз беше удостоена певицата Пинк.

Престижната награда се връчва още от учредяването на видео музикалните награди на MTV през 1984 г. На първото наградно шоу с приза са почетени The Beatles, Дейвид Боуи и режисьорът Ричард Лестър. През 1991 г. наградите са преименувани в чест на Майкъл Джексън.

Освен че ще получи специалния приз, Джей Ло ще бъде и сред изпълнителите на церемонията. Изпълнителката на On the Floor е номинирана за още две награди за парчето Dinero, което е колаборация с младата й колежка Карди Би и диджей Калед. Самата Карди Би е основен претендент с цели десет номинации в актива си.

Видео музикалните награди на MTV ще бъдат раздадени на 20 август в Рейдио сити мюзик хол в Ню Йорк, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !