Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Бременната Гери Малкоданска няма да се жени

отпечатай новината

02.08.2018 17:28 | Видян 2057 пъти

Бременната Гери Малкоданска няма да се жени

Бременната Гери Малкоданска няма да минава под венчило с бащата на бебето – интериорния дизайнер Алекс Ковачев.

Той не е фен на брака, писа „Уикенд”. Синоптичката обаче се надява да го върже завинаги и с бебето, и с бизнеса, който заедно въртят.

Червенокосата бивша манекенка, като всяка нормална жена, имала голямо желание да се омъжи за бащата на детето си. Но вместо да жертва ергенлъка в името на любовта, той я убедил, че подписът не означава нищо. В крайна сметка Малкодандка приела да живее в грях със своя избраник, но имала нужда от допълнителни гаранции за любовта им, освен бебето, което чака. Тя се включила и в бизнеса на Алекс. Двамата ръководят фирма за търговия с луксозни стоки за дома, ползвайки всяко тв предаване, в което ги канят, за реклама на продуктите си. Цените на стоките са такива, че човек със здрав разум трудно би ги платил.

Едно джезве например струва близо 250 лева, а дъска за рязане – 300. Въпреки това явно се намират хора, които ги купуват, тъй като Гери се хвалела, че бизнесът покрива всичките ѝ разходи, а работата в Нова тв е само за поддържане на звездния ѝ имидж. Освен това била убедена, че Алекс никога няма да я изостави, защото това би означавало да забрави и за детето, и за работата си.

Според познати на дизайнера обаче тази схема вече е играна и то без резултат. Бебето, което звездата на Нова чака, ще бъде първо за нея, но не и за нейния любим. Той вече има едно отгледано дете от предишна връзка с жена, за която също е отказал да се ожени. По информация на „Уикенд”, и с нея интериорният дизайнер е въртял бизнес, само че в областта на рекламата и високите технологии. В един момент се почувствал неудовлетворен, зарязал и жената, и детето, и работата, и сменил посоката. Насочил се към обзавеждането, успоредно с това започнал да води рубрика в предаването „Мармалад” на Би Ти Ви, което ползвал за самореклама.

Бременната Гери била сигурна, че няма да я сполети съдбата на изоставената бивша половинка на мъжа ѝ. Тя твърдо вярвала в любовта на Алекс и не го притискала за брак. Даже казвала, че ако случайно ѝ предложи, ще му откаже да се оженят, повтаряйки думите му, че подписът не означава нищо. Почти никой обаче не ѝ вярвал.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !