Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Антония Петрова с меден месец до септември

отпечатай новината

03.08.2018 09:00 | Видян 1435 пъти

Антония Петрова с меден месец до септември

Поне до септември ще продължи „меденият месец” на Антония Петрова.

Тя се омъжи за бизнесмена Ивайло Батинков на 17 юни и оттогава двамата не спират да обикалят света, сливайки едно пътешествие с друго, без да са решили кога ще се върнат в София за постоянно, писа „Уикенд“.

В момента двойката е в САЩ, но това не е сватбеното пътешествие, а само малка част от него. Младоженката намекна, че с любимия ѝ смятат да правят околосветска обиколка. Най-вероятно в движение ще решават къде, кога и как ще пътуват. „Ню Йорк, Ню Йорк! Още едно красиво място на нашия световен меден месец по целия свят!”, сподели Мис България 2009 преди няколко дни, когато с Ивайло пристигнаха в САЩ. Думите „меден месец” в техния случай са условни, защото се очаква пътуванията им да продължат поне около 3 месеца (от юни до септември) с кратки прекъсвания заради работата им в България.

Преди Америка влюбените бяха в Турция. В Истанбул празнуваха първия месец от началото на брака си, наричайки това „юбилей”. Край Босфора пък пристигнаха от Гърция. Разпускаха на същото място, където направиха и сватбата си. То е любимо на младоженеца, който всяка година ходел там, за да се гмурка. Без да са го планирали предварително, престоят им в България между сватбата и гръцката ваканция бе точно толкова дълъг, колкото да се решат проблемите с пороите и наводненията в Халкидики, започнали в средата на юни. Това прави цели три дестинации от средата на юни до момента. Познатите на двойката няма да се изненадат, ако скоро Антония сподели с тях снимки и от други точки на света.

Междувременно бившият ѝ съпруг Александър Бередин не мърда от България. Щастието на младоженката потвърждава думите ѝ от интервю пред „Уикенд”, дадено малко след сватбата. Тогава тя сподели, че с Ивайло Батинков има много по-висок стандарт на живот в сравнение с този с Бередин. Руснакът се е пропил от мъка след развода с фаталната Антония.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !