Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слухове пращат Николета и Алисия във VIP Brother

отпечатай новината

03.08.2018 12:18 | Видян 2011 пъти

Слухове пращат Николета и Алисия във VIP Brother

Шоубизнесът у нас понякога така зацикля, че дадени „новини“ се въртят всяко лято от години. Такъв е примерът с VIP Brother, чието поредно издание тръгва през септември, а спекулациите за участниците започнаха.

На първа линия отново са Николета Лозанова и Алисия, които се спрягат за съквартирантки всеки сезон.

Двете някога бяха интересни на публиката преди години, защото разменяха мъжете си – Валери Божинов и Николай Михайлов, припомня Dnes.bg.

Божинов има деца и от фолкпевицата, и от плеймейтката, а Михайлов и в момента живее с Лозанова. Коя ще бъде царицата, която ще решава всичко в къщата...

Водещите образи ще бъдат на дамите, но дали ще се получи замисълът е отделен въпрос. Зрителите още си спомнят, че в сезона на любовта властваше омразата, а в главен герой се превърна шеф Петров.

Любопитен е казусът с Николета, която миналата година бе освободена от Папараци и всички очакваха да пристане на VIP Brother. Тя дори се закани, че ще се завърне в национален ефир още по-бляскава. Е, година по-късно останаха заканите. Остава да видим дали пък не е успяла да се договори да бъде в ролята на водещ или коментатор.

Алисия пък през последните години не успява да извади хит и засега поддържа внимание повече с връзката си с Бирмата, като двамата се разделят и събират на няколко пъти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !