Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Биляна Лазарова показа яката си дупара на BG топ рапър

отпечатай новината

03.08.2018 16:53 | Видян 3484 пъти

Биляна Лазарова показа яката си дупара на BG топ рапър

17-годишната моделка Биляна Лазарова навлезе смело и още по-надълбоко в най-конкурентната среда в момента – новата вълна, състояща се от млади и дръзки R&B/Поп/Trap певици.

Както неведнъж медиите са писали, хубостта на крехката девойка е безапелационно призната и доказана, не само защото е факт и се вижда, но и на база над 45-те титли за красота, които са ѝ отсъдили членове на журита на различни национални и международни модни форуми и конкурси.

Визията ѝ отваря широко пред нея куп врати, зад които се крият възможности за професионално развитие във всякакви видове сфери, но и многостранният ѝ талант си е налице, пише Хотарена.

Като оставим успехите в модата на страна, Биляна се изявява като певица от известно време насам. Има 3 издадени песни зад гърба си – две с Кристо Сладко и солено и Стъпвай смело, както и една самостоятелна – Стари/Нови.

Вчера тя пусна новото си парче Bloody Mary, което е съвместен проект между нея и рапъра Bobkata. Боби е член на скандалната рап група Murda Boyz, която той и колегата му Марсо успяха да развият и наложат за отрицателно време. Именно заради това, че са най-добрите в бранша, Биляна им гласува доверие и оттук нататък ще работи с тях като продуценти по бъдещите ѝ музикални проекти.

С новото видео Лазарова даде сериозна заявка, че в нейно лице на сцената се качи поредната млада и сексапилна провокаторка. Тийнейджърка №1 в света за 2017-а година няма да има проблем с конкуренцията и високите летви.

Освен гласовите данни, поведението ѝ пред камера е предизвикателно, а това шоубизнеса го изисква, а отлично поддържаната ѝ фигура ще мята в съблазън не един или двама меломани занапред.

Биляна позира без грам притеснение по супер изрязано боди и мрежест чорапогащник, които вместо да закриват, разкриват перфектна гледка към задните ѝ части. И определено тийнидодлката обожава да я снимат в гръб, а феновете ѝ от мъжки пол 100% са останали пре-доволни от това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !