Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Андреа и Кобрата заживяха в имението на Меси

отпечатай новината

06.08.2018 09:47 | Видян 2434 пъти

Андреа и Кобрата заживяха в имението на Меси

Изкусителната фолк певица Андреа и дългогодишната ѝ половинка – боксьорът Кубрат Пулев се отдадоха на почивка не къде да е, а в имението на Лионел Меси в Барселона.

Най-титулуваният и успешен български боксьор е наел къщата на петкратния носител на Златната топка за целия месец август, за да прекара повече време с любимата си. Макар и постоянно да се роят спекулации, че двамата са се разделили те демонстрират, че са в отлични отношения, а спортистът е планирал работната си програма така, че да съчетае тежките тренировки с любовните ласки на Андреа.

Фолк фурията пък не се забави и заля социалната мрежа с предизвикателни снимки от звездното имение В Инстаграм тя публикува поредица от снимки край басейна на Меси, на които е оскъдно облечена и оставя малко на мъжката фантазия.

"Кобрата лично е наел къщата на Меси до края на август, за да имат възможност двамата с Андреа да се насладят и отпочинат от многобройните си ангажименти", коментират близки до двойката, цитирани от пиар-агенцията на звездите ПРофайл.

Пулев не се познавал лично с футболната звезда, а по случайност се натъкнал на неговия имот, който се отдава под наем, пише Монитор.

Къщата на звездата на футболен клуб Барселона - Лионел Меси се намира на един от хълмовете над каталунската столица и разполага с огромен външен басейн. Обзавеждането е минималистично, стилно и изчистено както на просторния хол на първия етаж, така и в стаите за отдих тип мансарда на втория етаж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !