Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брад Пит за Джен: Обичам я, но е затворена страница в живота ми!

отпечатай новината

07.08.2018 09:00 | Видян 3111 пъти

Брад Пит за Джен: Обичам я, но е затворена страница в живота ми!

Дженифър Анистън рядко разказва за личния си живот, но в новия брой на сп. InStyle тя реши да разкаже откровено за миналите си връзки. Актрисата отбелязва своите провалени бракове и говори защо до този момент не е родила бебе.

Сред читателите на интервюто се оказал и бившият ѝ съпруг Брад Пит. Източници, близки до актьора отбелязват, че той все още се интересува от личния живот на своята бивша съпруга, пише OK Magazine.

„Брад знае, че и на него му се налага да отговаря на въпроси за Дженифър, на нея – също. Но в това се крие и част от тяхната публичност. Те са приели този начин на живот“, коментира източникът.

По думите му, Брад не се безпокои за това, че хората отново ще му припишат роман с Анистън, тъй като за него този етап от живота отдавна е отминал. Той изпитва топли чувства към миналите отношения с нея, но не смята и да се завръща към тях.

В интервюто Дженифър не говори конкретно за Брад, но споменава за своите предишни любовни връзки. Актрисата отбелязала, че хората имат лъжлива представа за нея.

„Хората говорят: „Джен не може да задържи нито един мъж“ или „Джен се отказва да има деца, защото е егоистка и кариеристка.“ Също така мислят, че сърцето ми е разбито. – разказва актрисата и допълва – Първо, сърцето ми не е разбито. Второ, всичко това са противоречиви предположения. Никой не знае какво произхожда зад закритите врати. Никой не мисли за това коя тема може да бъде деликатна за мен и моя партньор. Те не знаят на какви медицински процедури съм се подложила и какво ми е коствало това в емоционално отношение“.

През февруари тази година Дженифър Анистън се разведе с Джъстин Теру. Двамата имаха двегодишен брак.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !