Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Звезди пеят на живо в студиото на БГ Радио по случай рождения му ден

отпечатай новината

27.02.2009 10:45 | Видян 2679 пъти

Звезди пеят на живо в студиото на БГ Радио по случай рождения му ден

Известни родни музиканти ще пеят на живо в студиото на БГ Радио по случай осмия му рожден ден на 3 март.

Въпреки почивните дни, екипът на радиото, подкрепящо българската музика, ще работи за своите слушатели, които през изминалите 8 години се превърнаха в основен стимул и незаменим източник на положителни емоции.

Симо и Богдана от Стартер ще сътворят едно празнично предаване. То ще започне от 10:00 часа и ще продължи 3 часа. Освен с шеговитите си закачки, както винаги водещите ще радват слушателите с атрактивни гости и много подаръци. Един от тях е издадената наскоро шеста част на слушателската компилация "Любими песни за любими хора".

Акцент на програмата ще бъде специалното издание на Следобед с Наско между 13:00 - 18:00 часа. Именно тогава БГ Радио ще празнува по начин, който българският слушател не е чувал досега.

На живо в студиото ще звучат изпълнения на някои от най-големите имена на българската музика, които ще уважат празника на БГ Радио.

Акустични версии на някои от най-големите си хитове ще изпълнят Васил Найденов, Любо, Дичо, Данчо Караджов и Александър Мариновкси от Сигнал, Мария Илиева, Графа с китариста Георги Янев, Наско и Славчо от Б.Т.Р. Това ще бъдат техните специални поздрави за всички от екипа и за верните слушатели на БГ Радио.

От 18:00 до 21:00 часа в предаването Любими песни за любими хора, водещият Наско ще приема поздрави на слушателите към БГ Радио. Специални гости ще бъдат неговите бивши ефирни партньорки - Виктория Керин и Лара.

Освен всичко това, БГ Радио ще направи още един подарък на всички фенове. На 3 март всеки посетител на сайта bgradio.net ще може да получи безплатен download на кавър на песента "Моя страна, моя България". Тя е специална продукция на БГ Радио с изпълнение на Васил Найденов, Орлин Горанов, Наско от БТР и Любо.

Песента на Емил Димитров "Моя страна, моя България" е емблематична за БГ Радио, тъй като именно с нея медията стартира  преди 8 години.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !