Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Суперсблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър на 6 октомври

отпечатай новината

08.08.2018 14:06 | Видян 1859 пъти

Суперсблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър на 6 октомври

Шампионът в лека категория на смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов ще се изправи срещу ирландската суперзвезда Конър Макгрегър.

Битката ще се състои на 6 октомври тази година в турнира UFC 229, който ще се проведе в Лас Вегас. Най-бързата победа на Хабиб досега е срещу Тияго Таварес с технически нокаут през 2013 г. за 1 мин и 55 секунди.

От своя страна, Макгрегър е най-бърз в сблъсъка си с Пади Дохърти, който побеждава с нокаут през 2011 г. за 4 секунди.

Сблъсъкът между двамата ще бъде главен за вечерта, а продажбата на билети за голямото събитие ще започне на 17 август. Президентът на UFC Дейна Уайт официално обяви битката на пресконференция в Лос Анджелис.

Хабиб Нурмагомедов завоюва вакантната титла в лека категория на 7 април на турнира UFC 223 в Бруклин, след като победи с единодушно решение Ал Якинта, който участва е битката след кратко предизвестие, заменяйки контузения Тони Фъргюсън. Титла, която беше отнета от Конър Макгрегър два дни по-рано.

По този начин ирландецът ще се върне в октагона почти 2 години след историческата си победа над Еди Алварес, когато на турнира UFC 205 в Ню Йорк той завоюва колана на UFC в лека категория и стана първият шампион на UFC едновременно в две категории.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !