Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Тита изкопира Гери-Никол

отпечатай новината

08.08.2018 16:39 | Видян 2211 пъти

Тита изкопира Гери-Никол

Уж Гери-Никол бе тази, която участваше в шоу за имитации тази година, но по всичко личи, че и Тита обича да се превъплъщава в други образи. Затова тя избра визуално да се уеднакви с колежката си, която е и най-голяма конкурентка.

Силистренката е скъсила косата си и я е боядисала в светло розово. Миналата година, горе-долу по същото време, Гери сефтоса същата прическа в една от сюжетните линии във видеото на „Направо ги убивам“. Да не говорим, че този цвят в цялата му гама е доста любим на варненката и често можем да го открием дори и под формата на кичури из гривата й.

За себе си Тита е разбрала, че най-много й отива русото. Тъй като изпробва почти всички негови нюанси, а шоубизнеса изисква непрекъснати промени във визията, избра нещо сходно, но пък вече използвано и то не от кого да е.

Същевременно третата им конкурентка Дара държи да си остане брюнетка и да се отличава от блонди-колежките си, но тя също е прибегнала до освежаване на цвета на косата си. Пепеливо-тъмните нюанси са заменени с шоколадово кестеняво.

Четвъртата певица от новата вълна – Сузанита, си остава класическо руса, а Гери-Никол начесто редува розови и слънчеви оцветявания, като в повечето случаи предпочита да запазва корените си тъмни.

Източник: hotArena

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !