Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джулиана Гани се стяга за втора сватба

отпечатай новината

09.08.2018 11:00 | Видян 2342 пъти

Джулиана Гани се стяга за втора сватба

Броени дни, след като оповести, че иска развод от съпруга си Станимир Ташев, Мис Силикон 2013 Джулиана Гани призна, че е готова за нова сватба. Моделът не крие, че има нов човек до себе си, като по повод на раздялата си казва, че е останала разочарована от половинката си, заради което ще даде шанс на друг мъж, който по думите ѝ е „много по-стойностен“.

Настоящата изгора на Гани е фитнес инструктор и се казва Илиян Найденов. Към момента двамата са си подарили романтична екскурзия до испанския курорт Марбея, а малката Джулка, както наричат плеймейтката след участието ѝ във Вип Брадър, е категорична, че ако получи предложение за брак, няма да се поколебае и ще се съгласи.

Според спекулациите пък желанието на Гани за развод се породило от факта, че тя издържала финансово Ташев, пише Монитор.

Припомняме, че двамата си казаха заветното „да“ на малка церемония в Пловдив миналия август, като на сватбеното тържество присъстваха единствено най-близките роднини и приятели на младоженците.

Тогава те се зарекоха, че ще отпразнуват брака си и на по-пищна церемония, конкретни планове за това обаче така и не са набелязали. Отскоро пък двамата стартираха и семеен бизнес – парти агенция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !