Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Николета се завърна на любимото си място в България

отпечатай новината

09.08.2018 12:29 | Видян 2017 пъти

Николета се завърна на любимото си място в България

След дългата си околосветска обиколка Николета Лозанова се завърна в България, като за своя отдих у нас отново заложи на най-доброто. За пореден път тя се завръща на любимото си място – Arte Spa&Park Hotel – Велинград.

Собственичката на най-актуалния бранд за бански костюми пази благоприличие и се въздържа от изрязаните монокини, на които залагаше из екзотичните плажове в чужбина.

В комплекс №1 тя разхожда шоколадовото си тяло в плажно облекло от две части. Дори на кадъра, който сподели от хотела, гърдите и дупето ѝ са по-прикрити с плат от всякога. Долната част на оранжевия ѝ бански е с висока талия, а горната е прикрила доколкото може по-голямата част от бюста ѝ.

НиЛо все по-рядко се прибира в родината си, откакто се премести да живее при своята половинка Ники Михайлов в Кипър. А когато реши да си дойде, не желае да губи време вкъщи, а иска да се любува на най-приказните местенца тук.

Фактът, че за пореден път се върна към Arte Spa&Park сочи, че многофункционалният почивен комплекс е най-доброто нещо, когато става дума за уют, комфорт, релакс и глезотии, отговарящо и на най-изисканите претенции и високи очаквания, пише ХотАрена.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !