Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мъжът на Мариана Векилска я изгони

отпечатай новината

10.08.2018 15:44 | Видян 2775 пъти

Мъжът на Мариана Векилска я изгони

Мариана Векилска останала без покрив над главата заради системните изневери, с които огорчила съпруга си Симо и извънбрачната си афера с актьора Калин Врачански.

Близки до нея разказват, че тя била бездомна и живеела ту в апартамента на баща си, ту при сестра си, защото бившият ѝ я изгонил от общата им къща, пише Ретро.

Домът, в който заедно отглеждаха сина си, всъщност по документи бил собственост на родителите му. Те живеели на единия етаж, а другия отстъпили на Мариана и Симо, когато двамата сключили брак.

Докато бяха щастливи заедно, водещата обичаше да се фука с лукса, в който се е потопила, и непрекъснато канеше фотографи да снимат обзавеждането, с което много се гордеела. На изпроводяк обаче останала само с личните си вещи и куфарите с дрехи.

„Започнахме нещо, което тя не довърши до край“, беше единственият коментар на Симо относно разлъката им. Макар че се заговори за връзката ѝ с Врачански едва преди месеци, Колев споделя, че са се разделили преди повече от две години, а отношенията им били влошени от още по-дълго време.

В новата си книга радиоводещият засяга темата за изневярата: „За мен изневярата си остава изсулване и страх от последствията на това да избереш едно и да скъсаш с друго. Никой не те съди. Но вместо да обясняваш колко си модерна и как не плащаш данък обществено мнение, по-добре намерили сили в себе си да кажеш на човека до теб – „Пич, не мога повече“, като вероятно е визирал конкретен случай с Мариана.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !