Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Благо Георгиев смени Гери-Никол с пищна дама

отпечатай новината

10.08.2018 15:59 | Видян 2809 пъти

Благо Георгиев смени Гери-Никол с пищна дама

Благо Георгиев е стигнал дъното във взаимоотношенията си с жените. Истината е, че той има огромни претенции към половинките си, но изпуска подробността, че като мъж се провали пред очите на всички ни неведнъж.

Мнозина подозират, че сам е пуснал слух из светското пространство, че с Гери-Никол са гаджета, което не му прави чест. Имаше възможността да го опровергае при Гала в На кафе, но вместо това избра да подхрани интригата още повече, правейки многозначни мимики пред камерата.

След това отчетливо отбеляза, че той е подал молба за развод, тъй като ревността на съпругата му Есмер, му дошла в повече и не е издържал. За сетен път псевдо футболистът избра най-лесния вариант – да си вземе партакешите и да се изнесе, оставяйки поредната майка да се оправя сама с възпитанието и моралните грижи за детето, в направата на което и той е участвал.

Очевидно Омерова напразно е хабила нерви. Дори да се радва, че се отърва от мъки… Всъщност Благо е изгубил атрактивността си сред и сред най-простичките и засукани бръмчалки, макар че с думите, които разпространява из медиите, цели да ни хвърли точно в противоположната илюзия.  

В момента, освен, че няма ангажименти, Джизъса предпочита по цял ден да лентяйства, което го прави в очите на слабия пол все по-пропаднал, отблъскващ и безперспективен.

Откакто се прибра към България, и стига времето да позволява, Джизъса виси в Царско село в София и мързелува. Уж под предлог, че ще използва басейна за спорт или ще събира тен, Благо не мърда от шезлонга и не изпуска мобилния си апарат.

Най-интересното е, че не ходи сам. Непозната за нас брюнетка го придружава и се мотае около него ту на сушата, ту във водата, докато Георгиев съсредоточено разглежда в мрежата дамите, за които вече май само може да си мечтае отдалеч.

Без да обиждаме момичето, визията му е съвсем извън стереотипа, за когото ангелите на Благо отслабват мигновено. Досега той е предпочитал само кльощави жени, а ако имат и силикон в гърдите, още по-добре. Именно заради първата му претенция, никой не се върза на спекулациите, че между него и Гери-Никол има привличане.

А и тя неколкократно е заявявала, че не се е влюбвала, тъй като не е срещала истински мъжкари. Че в Благо ли точно да ги припознае! Все пак рекламната му стратегия да дъвче името на варненката го доведе до успех - почти сигурно е, че бившият футболист влиза в къщата на ВИП Брадър наесен...

За никого не е тайна, че той е разглеждал жените само като външност и положение, след като и до ден днешен не се е научил как да ги уважава и как да не злоупотребява с доверието, което са се излъгали да му гласуват.

Девойката от снимката нито изглежда недохранена, нито пък личи да се е подлагала на пластични операции. Гърдите й изглеждат съвсем естествени… Момичето е нормално, но той се срамува от нея.

Докато са на басейн, той се държи все едно са дошли поотделно, страхувайки се някой да не го сгащи, особено след като трябва да поддържа интригата, че е с най-популярната и млада R’n’B певица, пише ХотАрена.

Истината е, че Джизъса е доста самотен, за което си е виновен сам, и брюнетката от фотото е единствената дама от женски пол, която е до него след поредното му проваляне и като мъж, и като спортист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !